Actie banner

HCC!noord

Deel dit artikel

,

Geen afbeelding beschikbaar daarom foto van koffie tafel met kranten van fryslan

logo hcc noord

Samenwerken geeft meer hobbyplezier.

De noordelijke regio’s Fryslân, Groningen, Zuid-Drenthe zoeken al een aantal jaren naar meer samenwerking.

Het ontbreken van de mogelijkheid om op locatie bij elkaar te komen en daardoor ook geen fysieke presentaties te kunnen geven, heeft een nieuwe weg naar online-bijeenkomsten en online-presentaties geopend.

Leden, die door afstand en omstandigheden niet in staat zijn om naar de locatie te komen, zijn online gaan deelnemen.

In deze periode hebben de besturen van de noordelijke regio’s nauw samengewerkt om gezamenlijke online bijeenkomsten en presentaties te houden. Afstand speelt immers dan geen rol.

Het is verbazingwekkend hoe in korte tijd de technische mogelijkheden de kwaliteit van deze bijeenkomsten hebben verhoogd.

Dit heeft de noordelijke Regio’s doen besluiten om ook als er fysiek alles weer kan ook de online activiteiten daarmee te verbinden.

Hoe gaat dat dan gebeuren?
1. Iedere fysieke bijeenkomst per regio, die ook voor de eigen leden online toegankelijk is, is dat ook voor de leden van de twee andere regio’s.
2. Iedere presentatie, die in een regio online wordt gegeven, is ook toegankelijk voor de lede van de twee andere regio’s
3. Presentaties die in een locatie van een regio worden gegeven, zullen ook (indien technisch mogelijk) online worden gegeven.
4. Iedere regio publiceert naast de eigen Nieuwsbrief ook een gezamenlijk opgestelde Nieuwsbrief (apart logo)
5. Iedere regio richt op de website een afzonderlijk deel in voor de datum en inhoud van de eigen en gezamenlijke activiteiten
6. Het inmiddels al bekende gezamenlijke maandelijkse koffie-uurtje op de tweede maandag van de maand om 20.00 uur gaat daarnaast gewoon door.

Binnenkort wordt op de websites van de Noordelijke regio’s de gezamenlijke agenda geplaatst.

Samenwerkende HCC! Regio's

       
 

Klik op de landkaartjes van de regio's hierboven om te agenda's te zien en of je deel wilt nemen aan fysieke, digitale of hybride bijeenkomsten van regio.

Actueel

Meld je aan voor de nieuwsbrief van HCC!fryslân

Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden