fade3

Robotica, Drones en Programmeren.

Het nieuwe seizoensthema is met hulp van bovenstaande groeperingen tot stand gekomen. Ook al lijkt, op het eerste gezicht, dat er weinig gemeenschappelijk tussen de drie interesse groeperingen is, toch hebben ze één ding gemeen, namelijk een programma.
Bij Programmeren kan je kennis opdoen van de diverse programmeertalen, ze kunnen je helpen en leren programmeren. Met zo'n programma kan je bijvoorbeeld een drone programmeren, zoals de Tello of Airblock. Dat programmeren kan o.a. met het verslepen van blokjes met commando's erin.
Je kan ook een eigen robot in elkaar zetten, bijvoorbeeld een micro:maqueen. Deze robot bestaat uit een micro:bit processor en wat extra onderdelen, zodat je bijvoorbeeld een robot autootje kan maken.
Ook het programmeren gaat door middel van het schuiven met blokjes. Programmeren op die wijze is niet lastig en moeilijk. Zelfs hele schoolklassen op de basisschool doen het tegenwoordig.
Dus kom naar het nieuwe seizoensthema en kijk en luister naar de fun van het programmeren. Ideaal voor opa's en hun kleinkinderen, maar ook voor alle andere leden van de HCC!

Meer info: https://www.hcc.nl/robotica-drones-programmeren

We nodigen iedereen uit die geinteresseerd is in computergebruik of die samen met anderen zijn/haar kennis wil verbreden van harte uit vrijblijvend deze avond te bezoeken.

Dus neem de laptop mee, er is elektriciteit en Wi-Fi.

Klik hier  voor Agenda en informatie over de clubavond in Tjalleberd.

Tjallererd kaart

locatie: MFA. Aengwirden

Adres: Sportveld By de Fjilden, It Hiem 3, 8458 CA Tjalleberd van 19:30 tot 22:00 uur.

Veranderdering bezoekersregistratie

Met ingang van december gaan we over naar digitale bezoekersregistratie.

Dit gebeurt met het scannen van uw HCC ledenpas.Neem die dus voortaan mee!

Een keer uw pas vergeten?

We registreren u dan handmatig, maar dat duurt wat langer.

Neemt u gasten mee?

Geen probleem, die worden als gast geregistreerd.