fade3

Maandag 26 maart 2018 (19:30 uur)
(FlightSimulator)

HCC FlightSimulator Leeuwarden gaat in Tjalleberd een demonstratie geven hoe je kan vliegen met Flight Simulator. Wij willen laten zien hoe je met een klein vliegtuig boven het goed herkenbare Nederlandse landschap kunt vliegen, maar ook iets over een Boeing 737 met de aansluiting van de virtuele wereld op de werkelijkheid inclusief verkeersleiding.

We vertellen wat daarbij van belang is:
  • wat heb je nodig aan systeem, joystick, flight simulatorprogramma, etc. en wat kost dat allemaal (van weinig tot veel is mogelijk);
  • welke varianten zijn er: klein vliegtuig op zicht vliegen, groot vliegtuig met veel instrumenten, het beschilderen van vliegtuigen, het bouwen van een cockpit, alleen vliegen of samen, bouwen van landschappen, etc.;
  • welke clubs heb je in Friesland;
  • hoe kan een vliegtuig in de lucht blijven en misschien nog iets over de condens-strepen boven uw huis. Is dat toeval of ligt er een “airway”.

We beloven voor geïnteresseerden van het vliegen van uitsluitend de burgerluchtvaart een boeiende avond waar ook gelegenheid zal zijn vragen te stellen.

We nodigen iedereen uit die geinteresseerd is in computergebruik of die samen met anderen zijn/haar kennis wil verbreden van harte uit vrijblijvend deze avond te bezoeken.

Dus neem de laptop mee, er is elektriciteit en Wi-Fi.

Klik hier  voor Agenda en informatie over de clubavond in Tjalleberd.

Tjallererd kaart

locatie: MFA. Aengwirden

Adres: Sportveld By de Fjilden, It Hiem 3, 8458 CA Tjalleberd van 19:30 tot 22:00 uur.

.