fade3

Computeronderhoud Maandag 25 september

computer onderhoud

Zoals alles in je leven, heeft ook je computer regelmatig onderhoud nodig. Maar hoe pak je dat nou handig aan, waarmee ga je aan de slag en waar moet je op letten? En kun je zowel je software als je hardware zelf onderhouden? Tijdens de presentaties van dit seizoensthema wordt dit allemaal helder uit de doeken gedaan.

We leggen je niet alleen uit hoe je te werk kunt gaan, we bespreken uiteraard de nodige programma’s die je hierbij helpen. Maar let wel, we gaan er vanuit dat je Windows 10 hebt, dus als je een ander besturingssysteem hebt zullen niet alle tips voor jou geschikt zijn. Voordeel is weer wel dat veel van de tips hierdoor ook voor Windows 10 tablets te gebruiken zijn.

Ben je lid van HCC? Dan kun je hieronder doorklikken naar de downloadpagina voor de presentatie en de syllabus. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

download knopNB om de presentatie en syllabus te downloaden moet je ingelogd zijn

We nodigen iedereen uit die geinteresseerd is in computergebruik of die samen met anderen zijn/haar kennis wil verbreden van harte uit vrijblijvend deze avond te bezoeken.

Tjallererd kaart

locatie: MFA. Aengwirden

Adres: Sportveld By de Fjilden, It Hiem 3, 8458 CA Tjalleberd van 19:30 tot 22:00 uur.

MFA. Aengwirden

Lid worden