fade2

'ReReplacer, Privacyverklaringgenerator en Dr. Joomla!'

Joomla! thema-avond dinsdag 6 maart 2018

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

ReReplacer
box80Eric Beernink zal een toepassingsmogelijkheid van de extensie ReReplacer van Regular Labs laten zien. Hoe kan je ReReplacer inzetten om classes te vervangen, zonder dat je overrides hoeft te maken? In een korte presentatie geeft Eric hierop het antwoord.

Privacyverklaringgenerator
privacyIedereen is wettelijk verplicht een privacyverklaring op de website te hebben wanneer er om persoonsgegevens van bezoekers wordt gevraagd. De privacyverklaringgenerator is een goed hulpmiddel voor het maken van een tekst, die aan de eisen van de in mei ingaande GDPR-wetgeving voldoet. Roel Tiemersma zal laten zien hoe deze generator werkt.

Dr. Joomla!

Zit je met een vraag over je Joomlawebsite en kom je er zelf niet uit? Vraag het Dr. Joomla! We ruimen deze avond deels in voor iedereen die vragen over of problemen met het werken met Joomla en de diverse extensies heeft.

Vergeet dus niet je laptop mee te nemen!

HTML- en CSS-vragen
Er is weinig wat Dr. Benno niet weet over HTML en CSS. Aarzel dus niet om hem je vragen op dit gebied aan hem voor te leggen! 

JCE, tips & trucs, Joomla
Algemene Joomlavragen, JCE-vragen, of tips & trucs: dr. Eric, dr. Margreet, dr. Roel, dr Rineke en dr. Berend deinzen nergens voor terug. Dus blijf niet met je vragen zitten! Kom deze avond naar Heerenveen en onze Joomladoktoren doen hun best om je vragen te beantwoorden en je problemen op te lossen.