fade2

'Opzetten van een subscriptiesysteem in Joomla!'

Joomla! thema-avond dinsdag 5 december 2017

Zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen (centrum) van 19:30 tot 22:00 uur.

'Opzetten van een subscriptiesysteem in Joomla!'

subscribeDeze avond mogen we Robert Dam wederom begroeten. Op 4 april 2017 was hij nog lang niet uitverteld over zijn extensies en op veler verzoek gaat hij nu zijn extensie RD Subscriptions demonstreren.

We doen het allemaal: producten kopen op internet, software aanschaffen, daar weer updates van downloaden, accounts aanmaken bij webwinkels enz.. Via een knop 'subscribe' (of 'aanmelden') kom je op een pagina waar je gegevens invult en eventueel de betaling voor het aangeschafte product verricht. Achter die knop 'subscribe' schuilt de nodige techniek. En dat is waarvoor een component als RD-Subscriptions kan worden gebruikt.

RD-Subscriptions is een component waarmee je subscriptions kunt verkopen binnen een joomlawebsite. Je kan er voor kiezen om deze subscriptions te gebruiken voor het verkopen van Joomla-extensies of andere downloads. Bijvoorbeeld e-books of foto's die alleen voor geregistreerde subscriptions beschikbaar zijn. Bij het afsluiten van een subscription kan je mensen toewijzen aan Joomla access levels (toegangsniveaus) en/of groepen, zodat je deze mensen ook specifieke, tot een bepaald toegangsniveau beperkte, inhoud (restricted contents) kunt aanbieden of kunt toevoegen aan mailinglijsten binnen AcyMailing.

Het downloadsysteem heeft als hoofdtaak het beheren en aanbieden van downloads, zoals Joomla-extensies. Door middel van het Joomla updatesysteem kan je ook automatische updates aanbieden via de Joomla Updater.

Het systeem beschikt over een eigen facturatiesysteem dat direct bij aankoop kan controleren of BTW-nummers valide zijn en, indien nodig, BTW verleggen zodat je dit niet meer zelf hoeft uit te zoeken.

RD-Subscriptions, een mooie Joomla extensie! Dit wordt weer een avond om niet te missen!

Dr. Joomla!

Als er na de presentatie nog tijd beschikbaar is kun je een probleem of vraag over je eigen Joomla-website voorleggen aan Dr. Joomla? Vergeet dan dus niet om je eigen laptop mee te nemen.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We vragen van niet-HCC leden een vergoeding van  € 5,- voor de kosten van de avond. Voor HCC leden geldt dat HCC Friesland deze kosten betaalt.