images/fade/fade1.jpg

Viering van het 40-jarig jubileum van HCC in de Regio

Maandag, 26 Februari 2018 van 19:30 tot 20:30 hierna de presentatie fotograferen met je smartphone.

MFA. Aengwirden, Sportveld By de Fjilden, It Hiem 3 Tjalleberd 
Georganiseerd door: HCC!fryslân

Sportveld By de Fjilden 01

HCC bestaat alweer 40 jaar. We willen dit graag vieren met alle leden van HCC. Ook op deze locatie. Naast een lekker stukje taart, wordt er in de meeste gevallen een presentatie verzorgd over fotograferen met je smartphone of een presentatie over een ander boeiend onderwerp. Zo verenigen we het nuttige met het aangename!

Jubilea
Deze vieringen zijn niet alleen maar leuk en gezellig, het is ook de gelegenheid bij uitstek om onze trouwe leden in het zonnetje te zetten. Alle leden die tussen de 10 en 40 jaar lid zijn, komen in aanmerking voor een jubileumspeld.

Aanmelden
Sportveld By de Fjilden 03Voor het bijwonen van deze viering, dien je je aan te melden via de persoonlijke link in de uitnodiging, die je per e-mail hebt ontvangen. Ben je tussen de 10 en 40 jaar lid en wil je de jubileumspeld ontvangen bij deze locatie, geef dit ook aan op je persoonlijke aanmeldpagina. Introducé(e)s met interesse in de digitale wereld zijn van harte welkom, mits je die van tevoren aanmeldt via hetzelfde formulier. De uiterste aanmelddatum is één week vóór de datum van de viering. Dit omdat we ervoor willen zorgen dat er voor eenieder wat lekkers is én om te waarborgen dat de jubilarissen hun speld kunnen ontvangen. LET OP: vol is vol, dus meld je zo spoedig mogelijk aan!

We kijken uit naar je komst!