images/fade/fade1.jpg

Hcc! Fryslan 10 jaar Heerenveen

Hcc! Fryslan al tien jaar actief in Heerenveen en Tjalleberd. Een jubileum. Wij zijn blij met de mensen die dit mogelijk maakten, Vrijwilligers die toch elke maand de schouders er onder zetten een avond te vullen met wisselende programma’s.  In 2009 zijn bestuursleden van de Hcc!Fryslan uit Leeuwarden naar Heerenveen getogen en hebben een open avond georganiseerd, met de achterliggende gedachte ook i Heerenveen ledenavonden te organiseren. Dat heeft tot resultaat gehad dat er nu in Heerenveen een florerende Joomla gebruikersgroep draait, www.Joomlaheerenveen.nl en https://fryslan.hcc.nl/  Hcc!Fryslan in Tjalleberd de ledenavonden worden georganiseerd, met wisselende thema avonden.

De eerstvolgende ledenavond is 28 Oktober. Naast dat jullie zelf met de zaken aan komen, is deze avond niet gevuld met een thema.
Technische vragen, softwareproblemen en samenzijn. Neem meet wat je anderen wil laten zien.

In November zal daar, in Tjalleberd, de November Hcc! Regiodag worden georganiseerd. Op deze avond wordt het seizoenthema Windows bij de kop gepakt. Windows, dat inmiddels met update 1903 de laatste versie heeft uitgebracht,  beëindigd de ondersteuning van Windows 7. Veel gebruikers gebruiken het ng stabiele Windows 7 maar al te graag. Daar komt dan nu echt verandering in. Hoe en wat moet je doen om over te stappen op Windows 10?. Dat komt aan de orde op de ledenavond op  25 November in het MFA in TJalleberd.

Later dit seizoen is een avond gepland waar je komt te weten hoe je, Arduino de plantjes in de zomer voldoende water laat geven, als jij met vakantie weg bent.

 

MFA Aengwirden, It Hiem 3, 8458CA Tjalleberd