fade3

HCC-seizoensthema 'Android gebruiken'
Digitale meeting 19:30 uur.

Android mannetjes headerAndroid is het populairste besturingssysteem voor smartphones. Het is vooral ontwikkeld voor gebruik met smartphones en tablets. Al jaren wordt de software ook gebruikt voor televisies, smartwatches, camera’s, spelcomputers en ook auto’s. In dit seizoensthema vertellen we je alles wat je moet weten over het gebruik van Android en leren we je meer uit het besturingssysteem te halen.

Wat Windows voor computers is, is Android voor smartphones: het besturingssysteem dat door verreweg de meeste mensen gebruikt wordt. En net als bij Windows kun je bij Android zelf veel instellen. Onder andere de volgende onderwerpen komen in dit seizoensthema aan bod: wat kan ik met behulp van de functie Instellingen, welke apps kan/moet ik wel of niet installeren, hoe maak ik de beste foto’s, hoe beveilig ik mijn toestel en hoe zet ik HCC-mail op mijn smartphone? Dit en nog veel meer wordt duidelijk in de presentaties over dit seizoensthema die vanaf 19 oktober in Nederland en Vlaanderen worden gegeven. Vooralsnog online, kijk in de agenda wanneer deze plaatsvinden.

Ben je lid van HCC? Dan kun je enkele relevante artikelen hieronder downloaden. De presentatie en syllabus kun je vanaf eind december hier downloaden. Als je aan een Android-presentatie deelneemt, kun je op verzoek ook de presentatie toegestuurd krijgen. Vraag dit aan de presentator na afloop van de presentatie.

Informatie over Android
Voor meer informatie over Android kun je terecht bij HCC!android, de Interessegroep van HCC. Meld je hierbij aan, als dit je eerste Interessegroep is, is dat gratis en krijg je bovendien een gratis Android-keycord opgestuurd. Ben je al HCC-lid van een andere Interessegroep, dan kost het lidmaatschap van een extra Interessegroep € 2,60 per jaar. En krijg je ook de Android-keycord opgestuurd.
Heb je vragen met betrekking tot Android, ga dan naar de HCC!vraagbaak en stel daar je vraag door een nieuw ticket aan te maken en vervolgens de juiste Android-categorie te kiezen. Ook kun je kijken of je vraag al eens eerder is gesteld en beantwoord.

Presentatie en syllabus
In deze PowerPoint-presentatie lopen we het besturingssysteem met je door en vertellen we je wat je wel én ook beter niet kunt doen. De syllabus zet alle informatie nog eens overzichtelijk op een rijtje.